top of page

Flyttehjelp Oslo og Viken

Flyttehjelp Oslo
flyttebyrå

Vi er en bedrift som har stor fleksibilitet og erfaring når det gjelder lager og flytting, så hør gjerne med oss selv om du har litt spesielle behov.

Våre tjenester

Flytting

Vi hjelper deg med flytting over hele landet. Benytt deg av vårt forespørselsskjema, så kommer vi tilbake til deg med et uforpliktende pristilbud. Vi kan ordne alt fra pakking og organisering til nedvask av gammel bolig. 

Pakking & utpakking 

Vi benytter alle typer spesial- og standardemballasje, og det er kvalifisert personell som utfører pakkingen. Dette gir deg trygghet om at dine eiendeler blir behandlet på en forsvarlig måte.

Vi kan også bistå med hel eller delvis utpakking av flyttegodset når det har ankommet ditt nye hjem. Du kan avtale alt fra grovutpakking, til fullstendig utpakking, plassering av innbo og fjerning av brukt emballasje.

Flyttevask

Ønsker du at vi skal vaske ned for deg i forbindelse med flyttingen?
Vi kan ordne dette for deg, med profesjonell nedvask og en bolig klar til overtakelse. 

Vi utfører alt innen renhold!

Kontorflytting

Når ditt firma trenger kontorflytting i Oslo og Viken, tilbyr vi profesjonelle og effektive tjenester for å hjelpe deg med dette. Du trenger å ta stilling til hvilke tjenester du har behov for og om du ønsker å utføre tjenestene utenfor arbeidstid eller innenfor. I tillegg til det, så avtaler vi en befaring slik at vi kan gi deg et pristilbud i forhold til hvilke tjenester du har behov for. Prisen vil være avhengig av om du ønsker våre tjenester innenfor eller utenfor normal arbeidstid.  bransjen.

Lagring av flyttelass

Trenger du et sted å lagre flyttelasset ditt? 

Vi kan hjelpe deg med  lagring i trygge omgivelser hvor dine eiendeler står trygt. 

Vi kan tilby:
Pakking av hele/deler av innboet.
Utpakking av innboet på ny innflyttingadresse.
Flytting til ny adresse.
Forsikring for ditt innbo.
Lager i Oslo tilgjengelig for ditt innbo.
Alt av pakkemateriell.
Flytting næring: maskiner, inventar, safer osv.

Ved flytting hjelper vi deg med bortkjøring av søppel etterpå. Det kan  være noen møbler, hvitevarer eller andre gjenstander som du ønsker å få kastet. 

Vi gir bort mye til fretex hvis det er noe som kan gjenbrukes av andre. Hvis ikke så kastes dette på avfallstasjonen. Alle priser vi gir inkluderer også renovasjonsavgift. Du skal kun forholde deg til fastprisen som vi oppgir.

Veldig profesjonelle folk. Han som utførte arbeidet var veldig hyggelig og hjelpsom!! Skal bruke De  sikkert i fremtiden igjen:)

Morten Espeseth

bottom of page